Anlæg af kloak ved byggemodning og byggeri

Autoriseret kloakmester til tjeneste​

Er du på udkig efter en kloakmester til anlæg af kloak? Så kan vi hjælpe dig. Hos​TM Entreprenør ApS har vi stor erfaring med entreprenørarbejde ifm. anlæg af ny kloak.

Vi udfører anlægsarbejde for private og erhverv i blandt andet Svinninge, Holbæk, Kalundborg og andre steder på Sjælland. Vores kunder kan se frem til en løsningsorienteret kloakmester, som er grundig og leverer til tiden. Derudover bidrager vi gerne til projekteringen med vores viden og erfaring.

Kloakering ved små og store byggeprojekter​

Vi tilbyder anlæg af kloak i forbindelse med små og store byggeprojekter. Det kan være en ny kloak til et sommerhus, men det kan også være et større projekt med adskillige huse. Vi har for eksempel varetaget anlægs- og ledningsarbejdet til 60 boliger på den gamle kasernegrund i Slagelse, men vi kan også sende en enkelt kloakmand ud til en mindre kloakservice.

Udover kloakering varetager vi gerne alt fra gravearbejde til støbning af fundamenter samt minirenseanlæg eller spildevandsortering. Vi er kort sagt en alsidig entreprenør, som laver alt inden for anlæg og byggeri. Vi udfører også tømreropgaver i forbindelse med byggeprojekter.

Få et uforpligtende tilbud på anlæg af kloak​

Du er velkommen til at få mere at vide om vores ydelser og priser. Vi fortæller også gerne mere om vores kompetencer og om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Samtidig kan vi høre mere om dine ønsker og behov. Herefter kan vores kloakmester sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris for anlæg af kloak.

Byggeri og anlæg

Thomas Bechmann Mejlkjær

Telefon: 2062 7888

E-mail: tme@tment.dk 

Vi er klar til at være din seriøse samarbejdspartner

TM Entreprenør ApS har mange års erfaring. Vi har altid vores kunder i første række ved store og små bygge- og anlægsopgaver.​

Løsningsorienteret samarbejdspartner

Vi er dit sikre valg af samarbejdspartner og finder en optimal løsning på din arbejdsopgave.

Omhyggelige og grundige

Vi er omhyggelige og grundige uanset hvilken opgave vi står over for.

Kvalitet til tiden

Vi lægger vægt på, at din opgave leveres til tiden og med fokus på at levere en høj kvalitet.

Kloakering ved små og store byggeprojekter

Vi tilbyder anlæg af kloak i forbindelse med små og store byggeprojekter. Det kan være en ny kloak til et sommerhus, men det kan også være et større projekt med adskillige huse. Vi har for eksempel varetaget anlægs- og ledningsarbejdet til 60 boliger på den gamle kasernegrund i Slagelse.

Udover kloakering varetager vi gerne alt fra gravearbejde til støbning af fundamenter. Vi er kort sagt en alsidig entreprenør, som laver alt inden for anlæg og byggeri. Vi udfører også tømreropgaver i forbindelse med byggeprojekter.

Få et uforpligtende tilbud på anlæg af kloak

Du er velkommen til at få mere at vide om vores ydelser og priser. Vi fortæller også gerne mere om vores kompetencer og om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Samtidig kan vi høre mere om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris for anlæg af kloak.

Kontakt os ved spørgsmål eller et uforpligtende tilbud på din bygge- og anlægsopgave

Med TME får du en samarbejdspartner med mange års erfaring og ekspertise inden for byggeri- og anlægsarbejde. Hvad enten du indhenter tilbud på hovedentrepriser eller mindre fagentrepriser, får du et kvalificeret og gennemarbejdet tilbud.

Kontakt os allerede i dag og lad os drøfte dit projekt. Vi giver gerne overslag, tilbud og/eller teknisk rådgivning.

Skriv til TME her

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TM Entreprenør ApS

Bygaden 14, 4520 ​Svinninge

Telefon: 2062 7888​

E-mail: info@tment.dk

white-facebook-box-fill