Byggemodning ved små og store byggeprojekter

Vi er løsningsorienterede og leverer til tiden​

Leder du efter en entreprenør, som har stor erfaring med byggemodning? Så har du fundet det rette sted. Hos TM Entreprenør ApS anlægger vi alt fra veje til kloakker. Vores kunder er bygherrer og erhvervskunder i blandt andet Svinninge, Holbæk, Kalundborg og omegn.

Vi er en løsningsorienteret samarbejdspartner, der leverer kvalitetsarbejde til tiden. Vi er altid grundige og omhyggelige i vores arbejde, og vi er gerne med hele vejen fra idefase til det færdige resultat.

Kvalitet og kompetence er nøgleord for os​

Vi har stor ekspertise med byggemodning og byggeprojekter, hvor vi gerne udfører kloak-, anlægs- og støbearbejde samt alle former for gravearbejde. Vi har også stor ekspertise med anlægning af veje.

Vi påtager os både små og meget store projekter. Det kan for eksempel være anlægning af veje og kloakering i nye boligområder. Det kan naturligvis også være en enkelt grund, der skal byggemodnes.

Jord er et levende materiale, der kræver en professionel indsats, hvis resultatet skal holde i mange år. Derfor er kvalitet og kompetence nøgleord i alt vores arbejde. Samtidig bidrager vi gerne til projekteringen med vores viden og erfaring.

Hvad koster byggemodning?​

Vores priser for byggemodning afhænger af, hvilke opgaver vi skal udføre, og hvor omfattende de er. Vi kan anlægge veje, regulere terræn, udføre kloakering og meget andet. Vi kan endvidere udføre gravearbejde til vandforsyning, elforsyning og meget andet. Derudover kan vi varetage grave- og støbearbejdet i forbindelse med selve byggeriet.

Kontakt os for at høre nærmere, og vi kommer gerne med råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.​

Vi er klar til at være din seriøse samarbejdspartner

TM Entreprenør ApS har mange års erfaring. Vi har altid vores kunder i første række ved store og små bygge- og anlægsopgaver.​

Løsningsorienteret samarbejdspartner

Vi er dit sikre valg af samarbejdspartner og finder en optimal løsning på din arbejdsopgave.

Omhyggelige og grundige

Vi er omhyggelige og grundige uanset hvilken opgave vi står over for.

Kvalitet til tiden

Vi lægger vægt på, at din opgave leveres til tiden og med fokus på at levere en høj kvalitet.

Kontakt os ved spørgsmål eller et uforpligtende tilbud på din bygge- og anlægsopgave

Med TME får du en samarbejdspartner med mange års erfaring og ekspertise inden for byggeri- og anlægsarbejde. Hvad enten du indhenter tilbud på hovedentrepriser eller mindre fagentrepriser, får du et kvalificeret og gennemarbejdet tilbud.

Kontakt os allerede i dag og lad os drøfte dit projekt. Vi giver gerne overslag, tilbud og/eller teknisk rådgivning.

Skriv til TME her

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TM Entreprenør ApS

Bygaden 14, 4520 ​Svinninge

Telefon: 2062 7888​

E-mail: info@tment.dk

white-facebook-box-fill