Velkommen til TM Entreprenør ApS – Kvalitet til tiden

Vi er et erfarent entreprenørfirma, der tilbyder en bred vifte af tjenester inden for byggemodning og byggeprojekter, herunder kloak-, anlægs- og støbearbejde samt gravearbejde. Vi er en løsningsorienteret samarbejdspartner, der altid stræber efter at levere arbejdet til tiden og med den største omhu og grundighed.

Firmaet blev etableret i 2019 og drives af entreprenør Thomas Mejlkjær. Thomas har været selvstændig siden 1998 og har siden da opbygget en dyb erfaring inden for branchen. Med over 15 års erfaring og et hold på 16 dedikerede ansatte, tilbyder firmaet en bred vifte af ydelser på hele Sjælland.

Hvilket projekt skal vi hjælpe dig med?

Vores ekspertise spænder fra små projekter til store og komplekse projekter. Hos TM Entreprenør ApS tager vi os af alt, hvad der kræves for at få dit projekt til at lykkes. Vi bidrager gerne med vores viden og erfaring til projekteringen og sikrer, at du får den bedste løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Udover vores specialisering i byggemodning og byggeprojekter tilbyder vi også tækkearbejde. Vi udfører reparation og vedligeholdelse af stråtage samt lægger helt nye stråtage. Vores ekspertise inden for tækkearbejde sikrer, at dit hus får et smukt og holdbart tag.

Så hvis du leder efter en pålidelig samarbejdspartner, der kan tage sig af alle dine entreprenør- og anlægsopgaver, er TM Entreprenør ApS det rigtige valg for dig.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at realisere dit projekt.

Vi er klar til at være din seriøse samarbejdspartner

TM Entreprenør ApS har mange års erfaring. Vi har altid vores kunder i første række ved store og små bygge- og anlægsopgaver.​

Løsningsorienteret samarbejdspartner

Vi er dit sikre valg af samarbejdspartner og finder en optimal løsning på din arbejdsopgave.

Omhyggelige og grundige

Vi er omhyggelige og grundige uanset hvilken opgave vi står over for.

Kvalitet til tiden

Vi lægger vægt på, at din opgave leveres til tiden og med fokus på at levere en høj kvalitet.

Kontakt os ved spørgsmål eller et uforpligtende tilbud på din bygge- og anlægsopgave

Med TME får du en samarbejdspartner med mange års erfaring og ekspertise inden for byggeri- og anlægsarbejde. Hvad enten du indhenter tilbud på hovedentrepriser eller mindre fagentrepriser, får du et kvalificeret og gennemarbejdet tilbud.

Kontakt os allerede i dag og lad os drøfte dit projekt. Vi giver gerne overslag, tilbud og/eller teknisk rådgivning.

Skriv til TME her

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TM Entreprenør ApS

Bygaden 14, 4520 ​Svinninge

Telefon: 2062 7888​

E-mail: info@tment.dk

white-facebook-box-fill